De positieve effecten van Tai Chi Vitaal voor MS patiënten


Beste lezers en geïnteresseerden, op deze website ga ik jullie in diverse blog artikelen vertellen wat Tai Chi Vitaal kan betekenen voor je gezondheid en vitaliteit.

Je kunt daadwerkelijk bepaalde ziektebeelden op een positieve manier beïnvloeden door op een andere manier te bewegen. Ik baseer me hierbij op interviews van onderzoeken door diverse gezondheidsinstellingen en universiteiten.

Vandaag gaat het over hoe Tai Chi Vitaal mensen kan ondersteunen die lijden aan de ziekte MS.

More...

Tai Chi Vitaal is een bewegingsvorm die zijn oorsprong vindt in de Chinese bewegingsleer en Indiase Veda’s (gezondheidsleer) van 6000 jaar geleden. De kern draait om het gewaarworden van je Qi (energie) in het hier en nu.


Tai Chi Vitaal is uitermate geschikt voor MS patiënten omdat de bewegingen vrij simpel zijn en omdat een juiste ademhaling centraal staat. Tai Chi Vitaal is een actieve vorm van mediteren met verrassende resultaten voor MS patiënten.


Toen een groep van 40 MS patiënten 6 weken lang Tai Chi ging beoefenen, was het resultaat heel optimistisch. De ademhalingsfunctie was verbeterd en de deelnemers voelden zich veel lekkerder in hun vel.


Beste leerlingen en geïnteresseerden, dit was mijn eerste blog.

Hou deze website in de gaten zodat jij de oerkennis van Tai Chi Vitaal kan meenemen in je dagelijkse bezigheden.


Op jouw gezondheid!


Groet,


P.S. Mocht je vragen hebben, laat ze dan hieronder achter, zodat ik ze voor je kan beantwoorden.

Delen wordt gewaardeerd!
Robert Nelissen
 

Robert Nelissen is de man achter Tai Chi Vitaal. Robert beoefent vanaf zijn 17e Chinese Krijgskunsten. Het begon toen allemaal met Kung Fu, dat hij nog steeds beoefent. Later ging hij ook Tai Chi Qigong beoefenen, van waaruit hij Tai Chi Vitaal heeft ontwikkeld.

>